Luz's Network - Mama'S Got The Magic Of Luz.

Gå ut med gänget

Ja det är härligt att det finns så många ställen att välj på när det kommer till att gå ut och ta en drink i Stockholm. Det finns en bra bar i gamla stan om man är sugen på att gå till gamla stan com har så mysigt atmosfär och som verkligen är en pulshöjare. 
Ja det finns många bra ställen att välja bland som man kan kolla in om man är sugen på att prova på något nytt.
Ja det är häri int tycker jag när man ska gå ut med familjen på middag eller så att få prova på ett nytt ställe. Även om det också är kul med sina favorit ställen såklart.
Där finns det ju många härliga minnen och man har haft trevliga stunder på dom platserna. Det är intressant att man har så bra minne kopplat till mat och dryck, det är väldigt intressant tycker jag.

Mycket inom mat

Idag är det väldigt populärt med mat och dryck och det är så kul tycker jag för jag är intresserad av det. Det är kul att det finns så många olika ställen och att det finna så många olika typer av restauranger nu för tiden. Det är inte bra samma gamla, utan det kommer hela tiden nya saker och nya smakupplevelser som måste upplevas.
Ja det är mycket som man kan pröva på och det är så kul att man kan kolla upp nya ställen, det blir som en hobby som man kan vara många som gör tillsammans. Ja det är verkligen trevligt att gå ut ett gäng vänner och prova på något nytt tillsammans. Det är en upplevelse och något som är väldigt populärt och det bör det verkligen vara tycker jag . Ja det är så kul att göra saker tillsammans med använda vänner och familj. Då får man så härliga minnen.